Scooter winkel regio Den Bosch

Wintersail actie: €100,- euro korting op nieuwe- en gebruikte scooters!

Profiteer van onze wintersail-actie !!!!!!!!

Vanaf 9 Januari 2024 heten wij u van harte welkom in onze vernieuwde Showroom

Daarom nu tijdelijk €100,- euro korting op onze nieuwe én gebruikte scooters uit voorraad. Kom dus snel naar onze showroom in Hedel. Maak vooraf even een afspraak zodat je zeker weet dat je scooter gereed staat en we voldoende tijd kunnen maken om je van advies te kunnen voorzien. Wacht niet te lang, want actie loopt t0t 1 Maart 2024. Tot snel!

Maak online een afspraak zodat je zeker weet dat je scooter gereed staat. Op = op!

* Op zondag zijn wij gesloten.

Onafhankelijk advies van ervaren medewerkers

Minstens 100 nieuwe en gebruikte scooters in de showroom

Professioneel uitgeruste werkplaats

Haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie

Minimaal 2 jaar garantie op alle nieuwe scooters!

"Wat fijn om te praten met mensen die écht weten waar ze het over hebben. Top advies, top scooterwinkel!"

“Door mijn nieuwe baan reis ik minder ver. Ik wilde al langer afscheid nemen van mijn auto en dit was de kans. Op zoek naar een betrouwbare scooterwinkel in Den Bosch kwam ik uit bij Scooterservice Hedel, onder de rook van ‘s-Hertogenbosch. Door hun advies kon ik de juiste afwegingen maken en nu zoef ik elke dag op mijn nieuwe scooter met plezier naar mijn werk. Sneller, goedkoper en vooral leuker dan met de auto! Ik zou iedereen een bezoekje aan scooterdealer Scooterservice Hedel aanraden.”
5/5

Onze merken

Scooterservice Hedel is één van de grootste universeel scooterbedrijven in de regio Den Bosch. Onze Brabantse gastvrijheid, deskundige medewerkers en zeer ruim aanbod van topmerken scooters maken een bezoekje aan onze showroom meer dan de moeite waard.

Kom gerust de Italiaanse designscooters van Vespa en Piaggio bekijken. Of wat dacht je van de merken van Nederlandse bodem: GTS, BTC en DJJD? Maar ook scooters van merken als AGM, SYM en Peugeot zijn ruim vertegenwoordigd in onze showroom onder de rook van ‘s-Hertogenbosch. Kom dus snel langs als je een nieuwe scooter of brommer wil kopen én verzekerd wil zijn van onafhankelijk advies en de beste service. Tot snel!

Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag :
08:30 t/m 17:30 uur
Zondag: Gesloten