Scooter onderhoud en reparatie regio Den Bosch

Het is van belang dat je scooter, brommer of snorfiets in tip-top conditie is. Zodat hij bijvoorbeeld ook start als het koud is en je veilig kunt rijden in natte omstandigheden. Daarom hebben wij tijdelijk een fijne actie voor je: de SCOOTERCHECK-PLUS !!!!!

Maak online een afspraak en wij controleren je scooter dan op 15 belangrijke punten zodat je veilig en vertrouwd met je scooter op pad kunt. En het mooie van deze actie is dat we je scooter, bromfiets of snorfiets bij je komen ophalen voor slechts 1,- euro/km. Maak dus snel een afspraak en ga veilig de weg op!

Maak online je afspraak voor deze Scootercheck-Plus !!!

* Op zondag zijn wij gesloten.

Écht vakmanschap

Klaar binnen één dag bij regulier onderhoud en kleine reparaties

Ophaal service bij pech of als scooter even niet start (binnen straal 30km a 1,- euro/km)

Eventueel een vervangende scooter bij onderhoud langer dan 2 dagen

"Gepassioneerde mensen die meedenken met de klant."

“Scooter laten herstellen na een schadegeval, perfect opgelost, samen gezocht na de meest gunstige reparatie om de kosten te beheersen en prachtig werk afgeleverd. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.”

Fam. van Grinsven

5/5

Het belang van goed onderhoud voor je scooter of bromfiets

Om veilig met je scooter of brommer te kunnen blijven rijden is goed onderhoud belangrijk.  Bij de vakmensen van Scooterservice Hedel, onder de rook van Den Bosch, is je scooter of bromfiets in goede handen. We hebben ruimschoots ervaring met het onderhouden en repareren van alle merken scooters en brommers.
Je scooter of bromfiets wordt bij iedere onderhoudsbeurt van voor tot achter compleet nagekeken waarbij geen puntje wordt overgeslagen. Een eventuele reparatie aan je brommer of scooter voeren we alleen uit in overleg met jou zodat je nooit voor een verrassing komt te staan. Zo blijf je zorgeloos met je scooter rijden.

Vervangende scooter bij onderhoudsbeurt van scooter of bromfiets

Een onderhoudsbeurt duurt normaal gesproken niet langer dan een dag.  We kunnen ons voorstellen dat je je scooter of brommer niet graag kwijt bent, zeker niet als het onderhoud onverwacht wat langer duurt, op dat moment bekijken wij of er een vervangende scooter voor U ter beschikking staat, die u dan kunt huren voor 15,- euro/dag , wanneer onderhoud en/ of reparatie van je scooter langer duurt dan 2 dagen. Vraag naar de voorwaarden. 

Haal en breng service

Dankzij onze haal- en breng service (slechts €1,- per km) hoef je nooit meer radeloos langs de kant te staan met pech. Bel ons via het speciale hulpnummer 06 – 116 538 70 en we zijn direct onderweg naar jou!

Openingstijden
Maandag t/m Zaterdag :
08:30 t/m 17:30 uur
Zondag: Gesloten